• Sofia, Amsterdam, Nederländerna

  Jag beställde en liten söt nödvändig väska, som skickades från Sverige till Amsterdam väldigt snabbt. Väskan är lite mindre än min förväntan men den röda färgen i verkligheten är ännu vackrare än på bilderna. De korsstygnade broderiet är av hög kvalitet, väskans form är solid. Priset är rimligt. Jag kommer att beställa fler.

 • Lisa, Kalifornien, USA

  Jag gjorde en stor beställning av 4 kuddfodral, 2 bordstabletter, 4 glasunderlägg och 2 axelväskor. Älskar dem alla! Hampatyget är så unikt och så mönstren som påminner mig om boho-designerna.

 • Emma, ​​Tumba, Sverige

  Jag är i behov av 2 kuddar för att dekorera mitt sovrum i höst. Vindigos kuddfodral är verkligen fantastiska. Från den iögonfallande designen till det extremt coola hampamaterialet, jag känner mig extremt bekväm när jag använder den.

 • Chloe D’Arcy, Texas, USA

  Jag gjorde en beställning med 2 kuddfodral, 4 bordstabletter, 4 glasunderlägg till min vän i Spanien. Den första leveransen gick förlorad men sedan skickades Vindigo direkt med DHL Express till min vän precis innan jag kom. Under den tiden gick kommunikationen smidigt. Jag uppskattar deras kundtjänst och sättet de hanterar de oväntade problemen.

 • Jan Gullberg, Sverige

  Jag och min engelska vän letade efter en födelsedagspresent till en gemensam vän. Jag visade min vän Vindigo hemsida och hon gillade direkt produkterna. Vi väljer äntligen en söt handväska med slående batikmålning. När vi fick väskan blev vi verkligen imponerade av dess vackra design. Bra val för present till ett bra pris också.

 • Daniel James, Storbritannien

  Iögonfallande design, unika mönster som gör att jag omedelbart "blir kär" i jackan. Det får mig att se ut som en modell.

 • Richard, Lund, Sverige

  Min fru brukade delta i ett utbytesprogram i Vietnam, hon är mycket intresserad av vietnamesisk kultur och människor. Därför köpte jag 2st Vidigo’s hampa kuddfodral i födelsedagspresent till henne. De är välgjorda föremål. Mycket unikt.

 • Daniel, Uppsala, Sverige

  Jag har precis flyttat ihop med min flickvän, så jag ville hitta vacker servis till vårt nya hem. Medan jag letade hittade jag de vita hampunderläggen på Vidigos hemsida. Produkterna är ännu vackrare i verkligheten. Designen är rena, eleganta och har samtidigt några supercoola detaljer från batiktyget. Kvaliteten är super!

 • Jonas, Dalarna, Sverige

  Jag hade lite kunskap om hampatyger så jag blev mycket imponerad av produkterna i Vindigo-butiken. Jag köpte en röd bordslöpare med de vita och svarta snigelcurlingdekorationsdetaljerna, som matchar med mitt stora svarta bord hemma. Det är perfekt!

 • Mathias, Västerås, Sverige

  Min syster är en elegant person och gillar produkter med ren design. Det var därför jag på min systers födelsedag ville hitta en enkel men elegant present till henne. Jag var lite motvillig mellan två vita plånböcker med olika design jag hittade i Vindigo butik men valde till slut en. De är båda väldigt vackra.

 • Mai Lan, Ho Chi Minh City, Vietnam

  Jag hade lite svårt att hitta presenter till mitt företags kund till midhöstfestivalen. Jag ville ha något unikt och med värde. Så glad att jag hittade uppsättningarna av bordstabletter och glasunderlägg i Vindigo fanpage. Dessa produkter är praktiska, vackra och bär i sig kulturellt värde och är idealiska för presenter.

 • Lisa, Tullinge, Sverige

  Jag gillar alltid saker med starka färger och ville hitta en väska som matchade min brudklänning. Väskan jag beställde här har ett kvalitetstyg och är väldigt unik.